×

Kako upoznati naš asortiman?

1 Pogledajte sekciju proizvodi
2 Preuzmite naš PDF katalog
3 Pozovite nas telefonom

Za sva pitanja, sugestije, prijedloge obratite nam se na e-mail adresu l.ilicic@roccaforte.ba ili nas pozovite na 030/718-371

FORGOT YOUR DETAILS?

USLUGE PO VAŠOJ MJERI

obratite nam se s punim povjerenjem, naše stručno osoblje nastojat će ispuniti sve vaše zahtjeve za modernim, funkcionalnim i inovativnim namještajem

DIZAJNIERANJE I PROJEKTIRANJE NAMJEŠTAJA PO MJERI

Jedan od ciljeva tvrtke je uspjeh mjeriti zadovoljstvom kupaca. Poslovna filozofija temelji se na kvaliteti, a široka ponuda roba iz asortimana podrazumijeva i svjetski renomirane dobavljače čija imena su garancija kvalitete proizvoda.

  • U sklopu svoje ponude Roccaforte d.o.o., nudi vrhunski dizajnirane kuhinjske elemente koje možete, po svojoj volji i uz besplatnu pomoć, kombinirati u kuhinju svojih snova. Kuhinja kao centralni dio svakog doma, mjesto gdje se obitelj svakodnevno okuplja i druži, zaslužuje posebnu pažnju, kako sa stanovišta dizajna, tako i sa stanovišta funkcionalnosti.
  • Rezultat takvog razmišljanja su kuhinjski elementi koje Roccaforte danas nudi, proizvedenio najvišim standardima i obrađeni uz korištenje vrhunske tehnologije, s korpusima od najkvalitetnije iverice, čvrstim i kvalitetnim okovima, te izuzetno kvalitetnim plastificiranim MDF frontama.
  • Framini proizvodi izloženi su u prostorima Economic galerije. Economic galerija smještena na oko 1600 m2 drugog kata Franšiznog centra BiH nudi potpuno uređene kuhinje i kupaonice, počevši od zidnih i podnih pločica pa do tuš- kabina i kada te kuhinja. Framinijevi projektanti na osnovu želje kupca, u programu za projektiranje sklopiti će 3D prikaz vaše buduće kupaonice/kuhinje s potrebnom infrastrukturom. Ukoliko ponuđeno rješenje kupaonice/kuhinje zadovolji potrebe kupca u rekordnom roku se isporučuje na kućnu adresu, a u cijenu su uračunati prijevoz i montaža.

INFO

Za više informacija obratite se na tel. +387 (0) 30 718 309 ili r.jonjic@roccaforte.ba

TOP